Pause
Lecture
Moteur de recherche d'offres d'emploi GEODIS

Aircargo Warehouse Officer M/F


Vacancy details

General information

Legal entity

GEODIS is a Supply Chain Operator ranking among the top companies in its field in Europe and the World. GEODIS, which is part of SNCF Logistics, which in turn is a business line of the SNCF Group, is the number one Transport and Logistics operator in France and ranked number four in Europe. The international reach includes a direct presence in 67 countries and a global network spanning over 120 countries.

Why join us ?

Transport and Logistics form a key sector in the world economy. As a major international player on this sector, GEODIS is geared to full satisfaction of all stakeholders, starting with its workforce, more than 39500 men and women worldwide who share the same values of commitment, innovation, trust, solidarity and passion that form the pillars of GEODIS corporate strategy.  

Reference

2022-8845  

Position description

Type of assignment

Full-time Regular

Function

Operational activities - Operational Administration

Job title

Aircargo Warehouse Officer M/F

Job description

In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die komen kijken bij het vervoeren, lossen, op locatie zetten, en laden van goederen van onze klanten. Hierbij moet je denken aan het controleren van de te lossen goederen met chauffeurspapieren, het lossen en controleren van de vracht op beschadigingen, het wegen en meten van export/import/douane ladingen. Je tekent documenten af, levert ze aan bij het loodskantoor en zorgt dat de Warehouse Manager tijdig op de hoogte wordt gesteld van afwijkingen. Na het lossen zet je de goederen op de daartoe aangewezen locatie. Wanneer goederen moeten worden verzonden zorg je dat de goederen van de locatie worden gehaald, dat het aantal/de aard van de goederen wordt gecontroleerd, dat de vracht wordt gelabeld en geseald, dat alle benodigde papieren aanwezig zijn en dat de lading vervolgens wordt klaargezet voor de vervoerders. Het is van belang dat je nauwkeurig en veilig werkt: het gaat om goederen van derden die per vliegtuig vervoerd worden en de luchtvaart kent zeer strenge regelgeving!
Je werkt in onze vestiging Schiphol-Rijk en rapporteert aan de Manager Warehouse Air.

Applicant's profile

- Je hebt ervaring in een soortgelijke functie.
- Je beschikt over het rijbewijs B en over een vorkheftruck certificaat.
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift; je spreekt voldoende Engels om met een chauffeur te kunnen praten of vrachtdocumenten te kunnen begrijpen.
- Je werkt nauwkeurig en snel, bent stress bestendig, flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit.
- Je bent behulpzaam, vriendelijk en vindt het leuk om in een team te werken.

Working time (%)

100

Position location

Position place

Europe, Netherlands, Noord-Holland

Location

Schiphol-Rijk

Candidate criteria

Minimum level of education required

SECONDARY SCHOOL VOCATIONAL CERTIFICATE

Years of experience in similar position

Junior (1 to 5 years of experience)